حوصله ندارم!!!
علل و روشهای درمان یک اختلال رفتاری در نوجوانان
امروزه، در جامعه نوجوانانی را مشاهده میکنیم که سر در گریبان مبهوت، افسرده و عصبی هستند، چهرههای در هم کشیدهای دارند و هر کس به آنها میرسد میگوید مگر کشتیهایت غرق شده . آری این علایم و علایم دیگری که به آن اشاره خواهد شد، نشان از یک بیماری به نام افسردگی دارد.
افسردگی از شایعترین اختلالات خلقی و عاطفی و بزرگترین بیماری روانی قرن حاضر است. در گذشته تصور میشد که افسردگی مربوط به دوره بزرگسالی است و کودکان و نوجوانان کمتر به آن مبتلا میشوند. اما امروزه تحقیقات جدید نشان میدهد افسردگی از مشکلات رایج بین نوجوانان و جوانان است. شناخت و تشخیص افسردگی در دورههای نوجوانی و جوانی به دلایلی مشکل است. زیرا نشانههای افسردگی از نظر بالینی کمتر مشهود است. در ضمن نوجوانان و جوانان کمتر احساسات خود را بروز میدهند و بیشتر مـســائــل را انـکــار مــیکـنـنــد. هـمـچـنـیـن نـوجـوانـان افتوخیزهای خلقی زیادی از خود نشان میدهند. این افتوخیزها هم بویژه در آغاز نوجوانی مشاهده میشود. به دلیل همین تشخیص افسردگی در نوجوانان کار نسبتا دشواری است.
افسردگی در نوجوانان را باید بسیار مهم تلقی کنیم ، چرا که اگر از مدت خاص بگذرد، علایم عادی آن تبدیل به علایم مرضی خواهد شد و ماندگاری رفتاری ناشی از تداوم این حالت میتواند زیانهای جبران ناپذیری بر آینده آنان به وجود آورد.
علایم افسردگی
در نوجوانان افسردگی به صورت حالات هیجانی، بیقراری و نداشتن آرامش و قدرت در توجه و تمرکز فکر و ناتوانی در کنترل فعالیتهای ذهنی تجلی میکند. نوجوان احساس خستگی میکند و از دردهای متناوبی گلهمند است. عقبماندگی درسی دارد و آن را معلول بیماری و زمانی در اثر فقدان قدرت توجه و تمرکز میداند. افسردگی در نوجوانان را باید بسیار مهم تلقی کنیم ، چرا که اگر از مدت خاص بگذرد، علایم عادی آن تبدیل به علایم مرضی خواهد شد و ماندگاری رفتاری ناشی از تداوم این حالت میتواند زیانهای جبران ناپذیری بر آینده آنان به وجود آورد.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محمدحسین ( دوشنبه 89/2/13 :: ساعت 8:45 صبح )